avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general este posibila achitarea dividendelor in EURO unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

este posibila achitarea dividendelor in EURO unui actionar roman ...

este posibila achitarea dividendelor in EURO unui actionar roman ?
daca da , ce documente trebuiesc intocmite
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:49, 2 August 2022
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare plata dividende cu plata furnizor Geo_2008 Geo_2008 Buna ziua , am urmatoarea problema si rog pe cei care cunosc bine legea sa ma ajute cu un raspuns documentat pentru care va multumesc anticipat . o ... (vezi toată discuția)
Societate de succes care nu plateste dividende geofreeland geofreeland Cazul meu. In 1998 o societate (editat) a emis actiuni. Am cumparat atunci 5 actiuni. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre acele actiuni. Cam din doi in doi ... (vezi toată discuția)
Sold mare in casa paraschivalina@yahoo.com paraschivalina@yahoo.com Pt a scadea soldul din registru prin plata impozitului pe dividende in cuantum de 5% ce declaratie si note contabile trebuiesc facute?va multumesc. (vezi toată discuția)