avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce contract trebuie sa fac ca o persoana sa îmi ofere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce contract trebuie sa fac ca o persoana sa îmi ofere 10% din ...

Ce contract trebuie sa fac ca o persoana sa îmi ofere 10% din câștigul pe care l-a făcut.
Persoana respectiva va face un contract cu o agenție de Social Media Consulting, eu am facut legătura dintre companie și persoana aceasta, compania va lua 70% din venit, persoana va lua 30% iar eu 10%
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 1 August 2022
70 +30+10=110????

Contract de intermediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oportunitati de angajare - adevarate sau fictive? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Am primit pe mail , in casuta spam urmatorul mesaj : \\"Eu Către Eu Iun 1 la 5:23 PM Buna ziua! Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Asigurari de calatorie Sarin Sarin Buna seara ! In ianuarie 2012 vreau sa deschid o agentie de turism si doresc sa fac si asigurari de calatorie dar am inteles ca e o probolema legata de ... (vezi toată discuția)
Conditiile de a deveni agent de asigurare persoana fizica legat de un broker. nicolas1967 nicolas1967 Buna ziua, as dori sa aflu urmatoarea informatie, in conditiile legii fiscale din anul 2009: - O societate de intermediere in asigurari ce are incheiat un ... (vezi toată discuția)