avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Mama mea, persoana cu handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Mama mea, persoana cu handicap grav cu asistent personal ...

Buna ziua,
Mama mea, persoana cu handicap grav cu asistent personal are domiciliul la aceeași adresă cu mine.Avem de la primărie un loc de parcare ptr acest motiv.. Astăzi, s a prezentat un reprezentant al poliției locale ptr verificări acte in legătură cu acest lucru.. Am prezentat toate actele care sunt in regula.Dar, am întrebat cine a făcut sesizarea, mai ales că vecinii știu aceasta situație..Mi a răspuns că nu mi poate spune.
Întrebarea este dacă a procedat legal și care e textul de lege care interzice.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza ... CatalinaBonciu CatalinaBonciu Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza angajarea mea ca asistent personal. Soțul este încadrat în gradul de handicap grav cu asistent ... (vezi toată discuția)
Concediere - asistent persoana cu handicap grav mihail70 mihail70 Buna ziua ! Sunt angajat de 1 luna ca asistent la o persoana cu handicap grav si primarul localitatii m-a anuntat ca din motive financiare este nevoit sa ma ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent personal de catre primarie adidenis adidenis buna tuturor.! am o problema si sper sa primesc niste raspunsui aici , avem un baiel de 9 ani cu certificat de handicap grav accentuat (gradu 1 cu ... (vezi toată discuția)