avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara Domnilor avocați, am găsit de munca în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara Domnilor avocați, am găsit de munca în Italia ...

Bună seara Domnilor avocați, am găsit de munca în Italia și patronul Italian mia zis să-mi aleg ieu ce contract de munca să-mi facă ori italian ori romanesc aici în tara, mia zis ca dacă fac contract italian osa plătesc mai multe taxe și osa stau 15 zile sa mi-l facă, firma are și sucursala în romania și au și lucrări în România dacă îl fac în România dar eu lucrez în Italia e legal în Italia, cum e mai bine sa procedez în sitoatia asta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Și ai aceleași drepturi în Italia, asigurare medicala , ca mia zis ca sunt taxele pe salariu mai mari în Italia și osa eau mai puțini bani la salariu

Ati intrebat daca este posibil ce doriti dvs la sucursala din Romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de muncã în italia - cãi de atac NeagoviciF NeagoviciF Buna ziua forum am nevoie de dumneavoasra la o problema ,ieu am avut un accident de munca in italia anul 2009 am facut toate demersurile de lege am reclamat la ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Am lucrat si nu am primit bani gigipaler gigipaler buna , am un caz mai special un pic... m-am angajat la o pizzerie din italia , roma, in luna februarie , patronul mia spus ca imi poate oferi intre 600 si 700 ... (vezi toată discuția)