avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Imi lipsesc din carnetul de munca 7 ani,6 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Imi lipsesc din carnetul de munca 7 ani,6 luni si ...

Buna ziua!
Imi lipsesc din carnetul de munca 7 ani,6 luni si 25 zile ca si vechime pentru ca nu am viza ITM. Am lucrat la un SRL in perioada 15.04. 1992-03.07.2000 si 04.12.2000-01.04..2001 .Cum pot avea viza ITM pentru ca in carnetul de munca perioada este mentionata.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
catalina dumitrascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 11 Noiembrie 2022
daca era nedocumentat , atunci nu ati fi primit acel raspuns din partea ITM-ului ... sunt tare curios cum s-a lichidat acea societate fara documente ???
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma diaroma srl ... Hamradio Hamradio Unde ma pot adresa pentru neplata de catre firma Diaroma SRL a contributiei la CAS in perioada 1991-1995 cand sotia mea a lucrat acolo.Am carte de munca cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ratacita danciu_mihaela danciu_mihaela buna ziua.. prin 2006 am avut cartea de munca inscrisa la o firma particulara unde eram angajata. ulterior firma a falimentat iar angajatorul este de negasit. ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)