avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineata, Va rog frumos daca se poate sa ma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineata, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu ...

Buna dimineata,

Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu pasii corecti pentru urmatoarea problema.

Ne-am intors definitiv in Romania, iar ieri ne-am inscris copilul la gradinita.
Gradinita este situata in fata unui drum cu sens unic, iar toata strada este cu oprire intersiza plus informatii ca se ridica masina.
Am numar foarte multe masini parcate pe acea strada (dreapta si stanga), iar majoritatea masinilor ocupau Mai mult de 80% din trotuare.
Am informat politia despre acest aspect, iar domnul politist pur si simplu m-a tratat cu o indiferenta totala spunandu-mi ca asa este in toata Romania.
Apoi mi-a spus sa completez o sesizare unde-mi cere absolut toate datele mele. Nume, adresa si nr telefon.
Daca fac aceasta sesizare, iar politia incepe sa dea amenzi informatiile despre mine pot ajunge oricand la orice persoana care a luat amenda.

Am 2 intrebari:
1. I-am rugat sa se autosesizare cu simple avertismente. Se vor autosesiza daca I-am informat si nu am dorit sa completez acea sesizare, doar ca sa evit orice problema pe viitor cu posibilii soferI?

2. Daca nu vor face, pot sa achitionez politia din jud. Respectiv in instanta cu toate dovezile ( Poze , video si la cerere o expertiza ca viata copiiilor de la gradinita este pusa in pericol?) Voi avea castig?

Va rog sa ma scuzati, sunt si eu sofer, dar cand am inscris copilul 10cm ne-au despartit cand o masina a trecut pe langa noi ( noi fiind pe carosabil).

Va multumesc si sper sa ma ajutati cu in raspuns, pt ca politia este invizibila.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
CatalinM1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: CatalinM1989 , utilizator 09:59, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini parcate pe ambele trotuare fara spatiu pentru pietoni laurentiun1 laurentiun1 Buna ziua, Pe strada Scheiul de Sus din Bucuresti, masinile blocheaza ambele trotuare complet. Am facut sesizare in urma cu doi ani la Administratia Strazilor ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - persoana decedata Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna seara, Pun intrebarea aceasta mai mult din curiozitate si pentru ca sunt uimit de cat conteaza spaga si relatiile in Romania. Luna trecuta, o ruda ... (vezi toată discuția)
Incident ethel ethel Bună seara, O mașină este parcată sub un indicator de oprirea interzisă, sub acesta, adițional, acea tablă, desen, care îți arată că ... (vezi toată discuția)