Pun intrebarea aceasta mai mult din curiozitate si pentru ca sunt uimit de cat conteaza spaga si relatiile in Romania.
Luna trecuta, o ruda mai indepartata a fost lovita de o masina iar la cateva zile a decedat. Mai exact, batranica asta trecea peste calea ferata, pe sub pasarela. Din fata a venit un smecheras beat care in loc sa faca stanga, asa cum era strada, a mers drept, a iesit de pe carosabil, a intrat cu 140 km/h in aceasta matusa a mea si a mers cu ea pe masina(sau sub) pana s-a oprit intr-un picior de sustinere al pasarelei. In masina erau 4 persoane care au coborat, s-au uitat la persoana lovita si au fugit. Pana seara a fost prins soferul dar a fost lasat in libertate pentru ca "nu reprezinta un pericol". Mai mult, politistii au aranjat analizele din care a rezultat ca soferul nu bause iar viteza acestuia nu ar fi fost 140 ci doar putin peste limita de 30km/h care este in acea zona.
Ce nu inteleg: de ce a fost nevoie ca fiul persoanei decedate sa faca plangere la politie? Eu am fost luat de radar cu 64 km/h si imediat mi-au dat amenda. Eu am parcat neregulamentar si imediat mi-a venit amenda acasa. In cazul smecherasului acesta de ce nu se autosesizeaza politia? Ok, nu bause si avea viteza mica, asa cum au aranjat ei dar totusi este vorba de o persoana decedata care NU era pe carosabil.
In ce oras se intampla acest lucru?
De unde stiti cu ce viteza circula?
Politia se putea autosesiza insa dupa decesul persoanei.
Probabil ca faptul ca nu a decedat pe loc partea vatamata a fost norocul soferului.
Daca deceda pe loc era foarte probabil sa fie arestat preventiv mai ales daca consumase si bauturi alcolice.
Aveti dreptul de a va angaja avocat pentru a se informa despre ce este vorba in concret si sa se analizeze probele de la dosar.
Aveti dreptul si la expert parte.
Drepturi aveti dar depinde de dvs. daca le exercitati sau nu.
Important este sa aflati adevarul...adevarat...si singur nu cred ca va veti descurca mai ales in conditiile descrise de dvs...
Daca a fugit de la locul accidentului totusi putea sa fie arestat preventiv...insa esentiala este si viteza cu care circula...
La 140 Km pe ora daca se dovedea il aresta.
De unde stiti sigur cine era soferul?
Sunt destule aspecte care ar trebui lamurite.
In Turnu Magurele a fost accidentul.
Ce am scris mai sus am aflat de la rudele mai apropiate si din cateva articole citite pe un site cu stiri locale. Din cate stiu a fost angajat un avocat.
Nu stiu cine era soferul. Stiu doar ca nimeni nu a fost tras la raspundere pana cand nu a fost depusa plangere impotriva soferului.
O sa aiba mult de furca avocatul.
Se poate sa se intample lucruri ciudate in cazul acestei ninfractiuni.
Probabil ca tineti minte cazul cu fiul bancherului...
Ce pot face?
codriz
mergem intr`o seara cu ceata si mazga pe jos si m`am inscris in depasirea unei masinii( am semnalizat si am facut flashuri). eram incadrat pe banda a 2-a iar ... (vezi toată discuția)