avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare domiciliu persoana cu handicap in alt judet
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare domiciliu persoana cu handicap in alt judet

Buna ziua. Sunt o persoana încadrată in gradul de handicap accentuat cu valabilitate permanenta. In viitorul apropiat doresc sa schimb domiciliu in alt judet. Certificatul de handicap ramane valabil sau trebuie sa il refac in noul judet? Care este procedura in situatia aceasta? Multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
alex.andru91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Augustin.veres@gmail.com , utilizator 17:39, 4 Septembrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua, sint persoană cuhandicap grav și vreau să-mi schimb domiciliul (strada,nr ,bloc.tot în aceiași localitate.Va rog să îmi spuneți cu procedez cu certificatul de handicap grav,la schimbarea noi adrese .Aștept răspuns.Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului (448/2006) Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat si permanent. Intrebarea mea se leaga de un subiect despre care am mai citit pe internet (ultimul articol din ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)