avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... minus în fața sumei de plată la Electrica furnizare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

minus în fața sumei de plată la Electrica furnizare

Bună ziua!
Azi mi-a venit lumina de plată-azi 8 august 2022:
Valoare: -49.28 lei
De ce este minus în față, deci cât am de plată?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai. Ana , utilizator 14:22, 2 August 2022
Minusul acela inceamna ca ati platit in plus fata de ce ati consumat pana acum.
Adica aveti un sold la dumnealor ce o sa l scada la factura urmatoare.

Factura este una de regularizare?
Ați plătit lunile trecute după un index estimativ. Acum s-a făcut regularizare/citire și ați consumat mai puțin decât indexul estimat. Daca vreți să plătiți fix cat consumați, transmiteți lunar indexul prin aplicație sau telefon.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
Mihai. Ana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare factura electrica pe minus locatarx locatarx [b]Daca am primit o factura pe minus la electrica nu trebuie sa aparem pe lista de plata la intretinere cu minus pe coloana electrica????[/b] S-a platit o ... (vezi toată discuția)
Factura enel platita in avans de asociatia de proprietari cibo0505 cibo0505 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie in calitate de cenzor la o asoc de prop: exista o factura platita in avans cu multe luni in urma, la care ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)