avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol extravilan

Buna ziua. Va rog imi puteti spune care sunt pasii pentru vanzarea unui teren agricol aflat in extravilan? Inainte de a face oferta de vanzare pe site-ul primariei este indicat sa am o promisiune de cumparare? Adica pun anuntul de vanzare online, gasesc un cumparator si apoi pasul al doilea este afisarea la primarie a ofertei de vanzare?
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
Cris2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:27, 6 August 2022
Nu este prevazut niciun termen legal, în care adeverința și procesul verbal de la Primarie, expira.
Da, puteți trece și echivalentul în euro. Numai ca exista riscul sa nu găsiți un cumpărător care sa agreeze plata în aceasta moneda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Formalitati de indeplinit la vanzare teren extravilan shoni17 shoni17 Buna ziua! Doresc sa vand o suprafata de teren agricol - extravilan, cultivat cu vita de vie. Va rog sa-mi comunicati ce formalitati am de ... (vezi toată discuția)