avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistenta medicala medic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistenta medicala medic

In ce conditii un medic poate sa refuze sa acorde asistenta medicala unui pacient? Am fost cu copilul meu la medic cu bilet de trimitere si a refuzat sa-l consulte (un tip cu o atitudine ireventioasa, care apostrofa pe toata lumea si care decidea intr-un mod discriminatoriu pe cine consulta). Pot sesiza Colegiul Medicilor Comisia de Disciplina?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:13, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Este la a 2 a abatere de acest gen....insa accesul discriminatoriu la serviciile medicale chiar ma pune pe ganduri...
Puteti sesiza Colegiul Medicilor Comisia de Disciplina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare medicamente diabetic neasigurat Dorina P. Dorina P. Sunt fara asigurare ( ramas fara serviciu ) diabetic tip 2 si medicul refuza sa imi dea reteta pt medicamente compensate . Este legal ? daca nu , cum pot ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Georgia55 Georgia55 As dori sa stiu daca un cabinet medical, fie el privat, dar cu contract cu CAS, are dreptul legal sa refuze un pacient la un moment dat, in mod absolut ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului care se prezinta la upu guiualina guiualina Buna ziua! Unde as putea gasi niste prevederi legale, niste norme, legate de drepturile pe care le are un pacient care se prezinta la o Unitate de Primiri ... (vezi toată discuția)