avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA prestatii servicii in Franta. Buna ziua, o firma nou ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

prestatii servicii in Franta. Buna ziua, o firma nou infiintata care va incheia contracte ...

Buna ziua, o firma nou infiintata care v a incheia contracte de prestarii servicii in Franta, este recomandabil sa fie platitoare de tva?,ce obligatii declarative are catre anaf si cele catre statul francez?,atat pt venitul , realizat ,tva,cat si pt detasarea personalului.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionelamoro , utilizator 16:07, 5 August 2022
ce tip de servicii se vor presta ?
servicii la constructii noi,montaj instalatii apa,centrale.instalatii de grupuri sanitare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar pt prestari servicii de constructii/renovari in franta - cum functioneaza? adrianxyzxyz adrianxyzxyz Hello, Incerc sa imi fac o firma cu un partener francez prin care eu sa contractez executia unei lucrari de constructii/renovari in Franta. Eu urmeaza sa ii ... (vezi toată discuția)
Prestari de servicii intracomunitare simona2 simona2 Am o societate nou infintata, in ianuarie 2012, in Bucuresti, neplatitoare de tva, care va prest aservicii, constrcutii-finisaje, in Franta( locul prestarii ... (vezi toată discuția)
Tva - prestari servicii constructii lanistor lanistor Daca ma puteti ajuta la urmatoarea speta : un SRL, neplatitir TVA, obtine un cotract pt. lucrari constructii in UE; am intrebat la ANAF si mi-au spus ca pentru ... (vezi toată discuția)