avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ! Cineva mi-a facut reclamatie la politie ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ! Cineva mi-a facut reclamatie la politie ca mi-am facut ...

Buna ! Cineva mi-a facut reclamatie la politie ca mi-am facut conturi false cu ea si ca am dat nr ei de telefon la unii.Pot pati ceva?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:19, 3 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buba ziua!
De ceva vreme si la noi a luat fiinta politia internetului.Daca se doveste ca ce a spus persoana in reclamatie este adevarat,sigur ca veti suporta consecintele.
Ce anume s-ar putea intampa?

Alexandrarares a scris:

Buba ziua!
De ceva vreme si la noi a luat fiinta politia internetului.Daca se doveste ca ce a spus persoana in reclamatie este adevarat,sigur ca veti suporta consecintele.

Conturile false pe care le-ati facut au avut si poze de profil care au fost luate de la diferite persoane fara acordul lor.Asta se numeste o infractiune.De asemenea ,datul numarului de telefon al unei persoane altora fara cordul acesteia este tot o infractiune.Infractiunile se sanctioneaza conform legii cu amenda sau inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Fals / uz de fals / frauda ivirgil ivirgil Am inchiriat doua apartamente in regim hotelier, fara forme legale, la niste persoane necunoscute. Persoanele respective si-au confectionat carti de identitate ... (vezi toată discuția)
Agresiuni fizice, consecinte utilizator-1 utilizator-1 ce masuri legale sunt posibile pt o agresare fizica unei pers de catre alta persoana (vezi toată discuția)