Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă cu două săptămâni am contactat telefonic doua societăți comerciale pentru cumpărarea de peleți. Cele 2 societăți le-am găsit pe Google,una fiind din germania și alta din Polonia. După ce ne-am înțeles la preț mi-au făcut factura și am achitat 50%, diferența achitanduse la descărcare. Am platit 2060 euro pentru cei din Polonia și 1800 euro pentru cei din Germania. După câteva zile au început să ne mai ceara bani de vamă,și alte taxe. Au început chiar să ne amenințe. În final când le-am spus că anunțăm poliția au închis telefoanele și saiturile. Poate cineva sa ne ajute in vre-un fel,sau să ne sfătuiască ce-i de făcut?
Plângere penală la parchetul din circumscripția dumneavoastră pentru fapta de înșelăciune. O să dureze destul de mult având în vedere modul de operare.
Am fost astăzi la poliție să depunem o reclamație și au spus că trebuie depusa unde este sediul firmei care ne-a înșelat
Plangerea penala respectand principiu celeritatii se depunde la parchetul de pe langa judecatoria din raza teritoriala ,fie a faptuitorului daca se cunoaste , acolo unde s-a savarsit fapta sau chiar si la domiciliu partii vatamate.