avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă cu două ...

Buna ziua, am o societate comercială, și în urmă cu două săptămâni am contactat telefonic doua societăți comerciale pentru cumpărarea de peleți. Cele 2 societăți le-am găsit pe Google,una fiind din germania și alta din Polonia. După ce ne-am înțeles la preț mi-au făcut factura și am achitat 50%, diferența achitanduse la descărcare. Am platit 2060 euro pentru cei din Polonia și 1800 euro pentru cei din Germania. După câteva zile au început să ne mai ceara bani de vamă,și alte taxe. Au început chiar să ne amenințe. În final când le-am spus că anunțăm poliția au închis telefoanele și saiturile. Poate cineva sa ne ajute in vre-un fel,sau să ne sfătuiască ce-i de făcut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

E=mc² a scris:

Plângere penală la parchetul din circumscripția dumneavoastră pentru fapta de înșelăciune. O să dureze destul de mult având în vedere modul de operare.

Am fost astăzi la poliție să depunem o reclamație și au spus că trebuie depusa unde este sediul firmei care ne-a înșelat
Plangerea penala respectand principiu celeritatii se depunde la parchetul de pe langa judecatoria din raza teritoriala ,fie a faptuitorului daca se cunoaste , acolo unde s-a savarsit fapta sau chiar si la domiciliu partii vatamate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege salar minim germania-milog mostwantu mostwantu Avand in vedere ca inca nu s-a clarificat situtia soferilor care incarca/descarca pe teritoriul Germaniei, ei trebuind sa fie remunerati cu cei 8,5 Euro/ora, ... (vezi toată discuția)
Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net Aleex123 Aleex123 Salutare tocmai am primit o teapa pe net , am ajuns la o intelegere cu cineva , am mers la banca am depus suma de bani in contul acelei persoane si acum nu mai ... (vezi toată discuția)