avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! As dori o informatie;eu sunt in Italia,am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! As dori o informatie;eu sunt in Italia,am buletinul ...

Buna ziua! As dori o informatie;eu sunt in Italia,am buletinul romanesc expirat. Fiind pozitiva la Covid nu am putut pleca mai repede in tara. Am doar 15 zile la dispozitie pentru a-mi face buletinul dar cei de la evidenta populatiei fiind prea aglomerati nu imi pot face programare in acest interval de timp deci nu imi pot reface buletinul. Cum pot sa ma intorc in Italia fara a avea buletinul? Mentionez ca nici pasaport nu am. Exista vreo modalitate...o procura de la notar sau ceva sa ma pot intoarce in Italia? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Hellen79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:50, 4 August 2022
Buna ziua, nu puteti calatorii fara un act de identitate valabil, insistati la evidenta populatiei, explicati-le situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem calatori? pasc72 pasc72 Buna ziua! Am o fata de 15 ani si mama ei este in Italia din Martie 2018. Noi facusem o procura notariala prin care ea imi permitea sa plec cu fata in Anglia, ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Intrarea în românia cu copilul minor ! Rebeccabia Rebeccabia Mia expirat pașaportul la fata de 4 ani fiind rezidență în italia și având buletin de italia pot pleca cu ea în românia (vezi toată discuția)