avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, pot lucra în mediul privat la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, pot lucra în mediul privat la pensie anticipata ...

Bună ziua, pot lucra în mediul privat la pensie anticipata partiala ? Menționez ca sunt născută la 1 6.03.1964, facultate la zi sia am 35 de ani stagiu de contributivitate la casa de pensii. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 4 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia anticipată partiala nu poate fi cumulata cu veniturile din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata adnana_gold adnana_gold buna seara! va rog sa-mi spuneti daca tatal meu(nascut in data de 12.07.1953),care are 35 ani si 3 luni vechime(in care este inclus stagiul militar de 1an si ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala MariaBufnea MariaBufnea Buna ziua! Sunt nascuta in 12 mai 1970, lucrez din septembrie 1995 si m ar interesa la cati ani as putea iesi la pensie anticipata partiala. Precizez ca in ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala si legea zilierilor Mariana1953 Mariana1953 Bună ziua, am următoarea intrebare: Se poate cumula pensia anticipata partiala cu venituri realizate in baza Legii Zilierilor, având în vedere că pentru ... (vezi toată discuția)