avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Bunica si bunicul au murit de câțiva ani si in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Bunica si bunicul au murit de câțiva ani si in zilele astea ...

Buna. Bunica si bunicu o murit de cateva ani , si in zilele astea am gasit in casa un testament olograf scris de ei. Intrebarea mea este ce putem sa facem cu testament? Ce pasi trebe facut, inca nu o fost facuta mostenirea. :( Si daca e valabila testamentul.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2022
Taximetrie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Taximetrie , utilizator 11:58, 4 August 2022
Și ce scrie în testament?
Pe care casa pe cine o sa lasa dupa moarte.

raluk0207 a scris:

Și ce scrie în testament?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la bunic la nepoti dodo2009 dodo2009 Buna ziua, As dori si eu cateva lamuriri intr-o problema de mostenire si de aceea va voi prezenta pe scurt situatia. In 2007 a murit bunicul nostru din partea ... (vezi toată discuția)
Testament lasat de bunica care este inca in viata Andrey05 Andrey05 Buna ziua, ma numesc Alexandru Andrei , zilele trecute am primit varsta de 18 ani, iar bunica din partea tatalui mi-a lasat testament pe un teren cu 2 case pe ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)