avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pârâtul mai poate avea pretenții la plata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pârâtul mai poate avea pretenții la plata cheltuielilor de ...

Pârâtul mai poate avea pretenții la plata cheltuielilor de judecată în cazul retragerii unei contestații la o decizie de sancționare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit prevederilor legale, dacă renunţarea s-a făcut după comunicarea cererii de chemare în judecată, instanţa, la cererea pârâtului, îl va obliga pe reclamant la cheltuielile de judecată pe care pârâtul le-a făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de renuntare judecata vicpalag vicpalag Buna ziua! In urma neacordarii drepturilor salariale, am depus cererea de chemare in judecata a firmei la care am fost angajat. Dupa comunicarea acesteia ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ! ITD ITD va rog sa-mi spuneti DACA si IN CE CONDITII,reclamantul intr-un proces civil poate fi obligat la plata cheltuielilor de judecata in favoarea paratului,chiar si ... (vezi toată discuția)
Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii ... Exiguus Exiguus Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii de retragere a cererii de chemare în judecată, retragerea și retragerea retragerii fiind ... (vezi toată discuția)