avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am si eu o nelamurire, am depus o cerere in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am si eu o nelamurire, am depus o cerere in vederea ...

Buna ziua , am si eu o nelamurire , am depus o cerere in vederea dobandirii personalitatii juriduce ,, la solutionarea pe scurt imi spune ca admite cerere si acorda personalitate juridica , dar la final imi scrie Încheiere finală (dezinvestire), imi puteti explica ce inseamna , ca nu inteleg termenii juridici.Multumesc
Cel mai recent răspuns: claudiaanamaria , utilizator 09:06, 5 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Aveti atasat un link edificator.
[ link extern ]
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta dezinvestire redinciucconstantin redinciucconstantin am primit urmatoarea sentinta pe scurt conform portalului judecatoriei tip solutie admite cererea ,solutie admite cererea ,incheere finala dezinvestire (vezi toată discuția)
Licitatie imobil Siminoca Siminoca Buna seara, Revin cu o nelamurire referitoare la un credit de nevoi personale fara garantii, si anume: B.E.J.A. x Petent y (firma de ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire la o decizie din instanta de judecata florinamilut florinamilut Buna ziua va rog daca puteti sa imi explicati ce inseamna solutia urmatoare dintr-o sedinta de judecata, pentru a stii cum sa procedez mai departe ... (vezi toată discuția)