avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Defunctul are datorii la ANAF, reprezentand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Defunctul are datorii la ANAF, reprezentand cheltuieli ...

Buna ziua! Defunctul are datorii la ANAF, reprezentand cheltuieli de judecata. Pentru dezbaterea succesiunii este necesar ca ele sa fie achitate? Sau se pot achita si dupa?
~ Conținut șters la cerere ~
Datoriile vor fi menționate în cuprinsul certificatului de moștenitor, ca pasiv succesoral și vor fi achitate ulterior, de moștenitorii acceptanti, proporțional cu cota ce revine fiecăruia.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile fiscale ale defunctului nyusziful nyusziful Buna seara. Datoriile fiscale ale defunctului se preiau in intregime sau in limita activului mostenit? Mentionez ca a avut loc dezbaterea succesiunii pe cale ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate de mostenitor monicaa18 monicaa18 Care este diferenta intre certificat de calitate de mostenitor si succesiunea totala? In certificat mostenitorii legali sunt mama careia ii revine 1/4 din masa ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu decedat a acumulat 9.000 de lei datorie la anaf, iar notarul mi-a sugerat să o plătesc. nu mi se pare corect, vă rog să mă ajutați cu un sfat Lulica Lulica Buna ziua Am urmatoarea situatie: sunt in cursul dezbaterii succesiunii in urma decesului tatalui meu. Am solicitat de la ANAF un certificat fiscal si am ... (vezi toată discuția)