avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu secundar cu mai mult de 5 salariati. S-a obtinut ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu secundar cu mai mult de 5 salariati. S-a obtinut certificatul ...

Sediu secundar cu mai mult de 5 salariati. S-a obtinut certificatul de inregistrare fiscala. Acesta trebuie arhivat la sediul secundar (Bucuresti) sau sediu social Iasi?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor pentru angajaticu sediu secundar in alt oras fata de sediul principal alina.ciocoiu2011 alina.ciocoiu2011 am sediul societatii in Iasi si un sediu secundar in Bucuresti, insa toate declaratiile si plata contributiilor se face la Iasi, inclusiv pentru personalul din ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Costuri mutare sediu social si deschidere punct de lucru carmenbn carmenbn Am un SRL inregistrat in judetul Galati,momentan cu activitatea suspendata,si vreau sa demarez o activitate in Bucuresti,pe firma respectiva.Ce implica costuri ... (vezi toată discuția)