avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am contractul suspendat cu art.51 litera a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am contractul suspendat cu art.51 litera a concediu ...

Buna ziua am contractul suspendat cu art.51 litera a concediu cresterea copilului pina la virsta de 2 ani, am depus dosarul pentru indemnizatie dar am fost informat ca va fi respins intrucit angajatorul de la ultimul loc de munca nu a depus declaratia 112 la anaf si ca veniturile mele de la acel angajator nu imi apar la anaf .
Ce pot face eu in situatia data ?
Cine face verificari ca angajatoru sa depuna acele declarati care am inteles sint obligatori
Contractul de munca e inregistrat in revisal am verificat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Sesizati ANAF-ul pentru nedepunerea declarației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii pauletdaniela pauletdaniela am fost salariata la o societate comerciala.societatea a fost cu 2009 trimisa in judecata pentru inceperea procedurii de insolventa.a fost repartizata la o ... (vezi toată discuția)
Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)