avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Va rog sa ma lămuriri in următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Va rog sa ma lămuriri in următoarea speța; Succesiune ...

Buna seara
Va rog sa ma lămuriri in următoarea speța;
Succesiune deschisă la judecătorie de aproximativ un an ,care va mai dura probabil ceva timp ! Ce se întâmpla cu dreptul unui succesor dacă acesta decedează pana la finalul procesului !
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: un roman , utilizator 22:23, 4 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! va rog sa -mi dați un răspuns in următoarea speța ... un roman un roman Buna seara ! Va rog sa -mi dați un răspuns in următoarea speța ! In situația in care un succesor moare după deschiderea procedurii de succesiune ,deci ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire IoanaAdela IoanaAdela Buna ziua! Presupunand ca sotii au impreuna un apartament, iar sotia decedeaza, in cazul de fata, cotele din apartament ar fi urmatoarele: 50% partea sotului ... (vezi toată discuția)
Drepturile sotiei cand sotul defunct este singur la parinti dar mama plui este propritara casei ContSters112476 ContSters112476 As dori sa stiu care sunt drepturile mele si ale copilului nostru in cazul in care sotul decedeaza. Motivele sunt urmatoarele: el este unicul fiu ,tatal lui a ... (vezi toată discuția)