avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, în cât timp de.la primirea răspunsului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, în cât timp de.la primirea răspunsului de la angajator ...

Buna ziua, în cât timp de.la primirea răspunsului de la angajator la plângerea prealabilă, poți să faci demers în justiție sau poți să Contesti și la un nivel ierarhic superior?
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 22:28, 7 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Pot sa contest și la nivel superior răspunsul angajatorului sau doar în instanță?
Pot sa contest și la nivel superior răspunsul angajatorului sau doar în instanță?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie rezolutii procuror alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)
Obligativitatea plangerii prealabile elsels30 elsels30 m-am adresat trib sectia contencios cu o cerere prin care solicitam ca anrp sa fie obligata sa imi achita suma de bani stabilita prin decizia emisa de ... (vezi toată discuția)