avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt administrator unic la o societate in care fratele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt administrator unic la o societate in care fratele meu ma ajuta fara sa fie asociat.

Sunt administrator unic la o societate in care fratele meu ma ajuta fara sa fie asociat. Am fost in conediu timp in care fara sa stiu fratele meu afacut o factura si a vandut masina firmei fostei sotii. Factura nu este de gasit in schimb a fost prezentata la Politie pentru inscriere in circulatie oe numele fostei sotii. Ce risc eu ca administrator pentru falsul facut de fratele meu!
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SC QUANTMED SRL , utilizator 14:03, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
In ce calitate va ajuta fratele pt ca munca fara acte se pedepseste, daca ati emis o factura ea trebuie sa se regaseasca in contabilitatea firmei cu atat mai mult cu cat masina este mijloc fix deci trebuie scos din evidenta contabila.
Exista un contract de colaborare, iar vanzarea s-a facut fara acordul meu!
O factura a fost prezentata la Politie pentru inscrierea in circulatie a noului proprietar. In contabilitate nu apare nici un document. Este inca la mijloace fixe.Eu eram in concediu cat timp au fost efectuate aceste operatii. In acest moment fratele meu este plecat in Grecia!
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
SC QUANTMED SRL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare sau infractiune pe lg.soc.com.? dandanaua dandanaua Administrator cu drepturi depline al unei societati comerciale, incaseaza o suma din vanzarea unor marfuri ale societatii catre persoane fizice (obiect de ... (vezi toată discuția)
Furt de facturi si chitante, furt de identitate, fals si uz de fals danirbv75 danirbv75 In perioada 2003-2005, in care fratele meu lucra in Primarie, mi-a sustras ( prin intrari repetate prin efractie in biroul meu sau cu complicitatea sorei ... (vezi toată discuția)
Contabila mea a vandut tva din firma mea meruta florentina meruta florentina Am descoperit acum ca eu nu mai am tva de recuperat de la stat si am cerut de la contabila toate actele firmei cu gandul sa o schimb ca ceva nu era in regula ... (vezi toată discuția)