avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În cazul unui proces cu angajatorul, am dreptul să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În cazul unui proces cu angajatorul, am dreptul să folosesc ...

În cazul unui proces cu angajatorul, am dreptul să folosesc ca dovezi acte din contabilitate și resurse umane sau există vreo încadrare juridică pentru folosirea acestor acte?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 16:30, 11 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs solicitat administrarea probei
cu inscrisuri si depuneti actele respective .In litigiile de dreptul muncii sarcina.probei revine angajatorului ,puteti solicita dvs instantei ca angajatorul sa le depuna ...
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Și dacă le depun eu, e în regulă?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca lucrati in armata ,servicii si erau acte cu caracter secret era.o problema,in rest daca ati avut acces la ele,ati lucrat cu ele nu este o problema.
Ok mulțumesc!
Puteti depune ca, contraproba.

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Confidential? 12ana34 12ana34 Salariul de merit,primele si suplimentele sunt confidentiale? Ma refer la nume, nu la sume.Ce document face referire la acest lucru? E vorba de institutie de ... (vezi toată discuția)
Lista cu candidatii la concurs pt. functie publica executie dmariuss dmariuss Bună seara, Doresc să ştiu exact cu câte zile înainte de proba scrisă se publică lista canditaţilor pentru un post de executie scos la ... (vezi toată discuția)