avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, tocmai ce am primit o \'amenda\' (de fapt o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, tocmai ce am primit o 'amenda' (de fapt o invitatie ) ...

Salut, tocmai ce am primit o 'amenda' (de fapt o invitatie ) de la politia locala pentru parcare pe spatiu verde si trebuie sa ma prezint la sediu in urmatoarele zile. Trebuie sa ii dau curs sau pot sa o ignor? Mersu
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:38, 6 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate sa scap cu un avertisment ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia locala va cheama pentru identificare, nu poate incheia PV de contraventie, daca nu are identificat faptasul, dar nu va poate amenda pentru neprezentare. A stabilit asta ICCJ in 2017.
[ link extern ]
Ce faceti ? E doar alegerea dvs. si nu va garanteaza nimeni avertismentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe asa-zisul spațiu verde Lauritzen Lauritzen Bună ziua. As avea o intrebare legata de delimitarea sau marcarea unei zone (spațiu) verzi de lângă trotuar. Am parcat mașina între alte 2 masini . Sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara Ionut245 Ionut245 Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe ... (vezi toată discuția)