avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... sediu ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

sediu ong

la notar se face .. sau merge si la un avoat ?!
Cel mai recent răspuns: terminatoru , utilizator 10:55, 22 Ianuarie 2010
terminatoru a scris:

la notar se face .. sau merge si la un avoat ?!

Ce trebuie sa se faca la notar sau la avocat ? ... actul de folosinta al spatiului de catre ONG ? ... dati-ne mai multe detalii :)
vreau sa fac un ong si imi trebuie spatziu ..(il fac in apartamentul propriu) si vreau sa stiu unde sa ma duc la avocat sau la notar

mai am nevoie de semnaturiole locatarilor daca este in organizatzie nonprofit?!?
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
terminatoru, utilizator
In vederea dobandirii personalitatii juridice, membrii asociati incheie actul constitutiv si statutul asociatiei, in forma autentica sau atestata de avocat.
freeelis a scris:

In vederea dobandirii personalitatii juridice, membrii asociati incheie actul constitutiv si statutul asociatiei, in forma autentica sau atestata de avocat.

ms mult ..

dar nu sunt sigur daca Proprietarul imobilului/apartamentului stabilit ca sediu autentifica la notariat sau la avocat o declaratie prin care pune la dispozitie spatiul respectiv ca sediu pentru asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut in forma autentica sau atestat de avocat tibix02 tibix02 Buna ziua, Imi puteti spune si mie exact ce inseamna urmatoarea fraza din legea 26/2000: \\"membrii asociaţi încheie actul constitutiv şi statutul ... (vezi toată discuția)
Autentificare sau atestare(data certa) minu minu Vreau sa infiintez un ONG. Printr-un proces verbal si prin actul constitutiv sunt imputernicit sa indeplinesc formalitatile pentru infiintare ONG. Actul ... (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)