avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am fost prins cu 30 de grame de canabis, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am fost prins cu 30 de grame de canabis, aseară am ...

Buna ziua! Am fost prins cu 30 de grame de canabis, aseară am fost dus la secție mi s a luat o declarație și mi s a zis că voi fi sunat înapoi. Daca este prima dată când am probleme cu legea și la secție mi s a zis că dacă colaborez o sa mi se dea cu suspendare, am șanse să scap doar cu amendă/ munca in folosul comunității și dosar penal?
Cel mai recent răspuns: Deiniel30 , utilizator 16:09, 8 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Am înțeles, poate din sperietura am zis că mai dau din când în când la prieteni , dar din cate am înțeles după procesul verbal voi fi chemat să dau o declarație, exista posibilitatea sa mi schimb mărturia atunci?

E=mc² a scris:

Dacă drogurile erau pentru consum propriu poți găsi clemență pentru o amendă. Găsești mai multe informații în Legea nr. 143/2000.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Daca schimbati declaratia initiala ,atunci se va numi ca ati mintit si veti avea mai multe probleme
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți șanse sa scăpați cu bine.
Apelati la avocat și aveți șanse de rezolvare cât mai bune.
Cantitatea este marisoara dar am avut cazuri și cu 200 gr de canabis și a ieșit bine pentru client.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Inca o problema legat de canabis ocazional ocazional va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu 500 de grame de canabis. este prima faptă, ce pedeapsă aș putea primi? Claudiuss23 Claudiuss23 Am fost prins cu 500 de grame de canabis . Este prima faptă care sunt pedepsele si cum pot scapa ? Erau pentru trafic (vezi toată discuția)
Droguri pentru consum propriu ContSters262229 ContSters262229 fartele meu a fost retinut pentru ca i sau gasit droguri in casa(hasis)era pentru consum propriu o sa fie condamnat sau poate scapa cu suspendare?nu are ... (vezi toată discuția)