avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, dacă am câștigat în instanta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, dacă am câștigat în instanta recalcularea pensiei ...

Bună ziua, dacă am câștigat în instanta recalcularea pensiei , la recalculare dacă bruturile sunt mai mari valoarea indicelui de corectie este diferita de prima de decizie sau este constantă, de asemenea valoarea conf. Art. 100. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2022
sasviorel, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am contestat o decizie de pensionre la lim. de vârstă ... Mihai Ch. Mihai Ch. Bună ziua, Am contestat o decizie de pensionre la lim. de vârstă în 2012, în termenul legal la casa de pensii și apoi în instanță, cerând aplicarea ... (vezi toată discuția)
Indice corectie calcul pensie Pitesti Pitesti Sunt pensionara din data de 18.11.2016. In decizia de pensionare apare un indice de corectie de 1.09. Din 21.11.2016 sunt in continuare salariata si am cerut ... (vezi toată discuția)
Lndicele de corectie pensii un roman un roman Bine v-am regasit , Daca cineva s-a documentat il rog sa ma lamureasca si pe mine privind recalcularea pensiei conform indicelui de corectie . ... (vezi toată discuția)