avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare ...

Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare in instanta a executarii silite a unui credit din 2006. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:43, 9 August 2022
Creditul poate fi contractat si anterior anului 2006, importanta avand data ultimei plati efectuate , data declararii scadentei creditului si inclusiv a cesionarii creantei. Trebuie verificate documentele iar contestatia la executare trebuie formulata in termenul legal de 15 zile de la data luarii la cunostinta a primului act de executare. Putem discuta in privat despre recomandarea unui specialist in contestatii la executare
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Buna ziua!

Puteti consulta lista avocatilor inregistrati pe aceasta platforma, care se ocupa si cu spete din domeniul executarilor silite.
Sau puteti verifica lista avocatilor inscrisi in baroul din circumscriptia domiciliului dvs.

Contestatia o puteti formula in termen de 15 zile de la data comunicarii actelor de executare sau de la data ultimul act de executare efectuat.
Mergeti cu actele pe care le aveti la un avocat pentru a va spune daca este intemeiata actiunea.
Din postarile dv inclusiv cele din anii precedenti sesizati executari silite repetate. Prin urmare s-ar putea ca acestea sa aiba legatura unele cu altele ori creanta/creantele avute la banci sa fie defalcate si cesionate, Pentru fiecare in parte daca s-a contestat executarea se presupune ca s-a cunoscut despre acele acte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia datoriilor bancare jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara Sora mea a facut un credit acum 11 ani, a platit cam jumatate din el apoi ......... Acum dupa 11 ani s-a judecat in lipsa si i sa blocat contul ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)
Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)