avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca mi-am schimbat numele trebuie sa schimb pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca mi-am schimbat numele trebuie sa schimb pasaport copil?

Buna ziua,

Am facut pasaportul fetitei minore acum un an cand eram divortata. Acum m-am casatorit si am schimbat numele. Trebuie sa schimb si pasaportul fetitei? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pasaport minor mihaelas83 mihaelas83 Buna ziua, La sfarsitul lunii august voi pleca cu fetita mea (7ani jumatate) in Italia, pt o saptamana. Stiu ca este nevoie ca ea sa aiba pasaport pentru a ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor sub14ani liliana81 liliana81 Buna ziua! Am si eu o problema si as dori un sfat din partea d-voastra. Am fost casatorita 7ani,dupa care am divortat,in urma casatoriei a rezultat o fetita in ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere divorț si căsătorie in usa alex797 alex797 Buna ziua, am o intrebare. Eu am fost căsătorită in 2017 in USA, Texas cu un cetățean american și am divorțat tot in USA, Texas in 2024. Nu am ... (vezi toată discuția)