avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Plata salarii administrație, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Plata salarii administrație, curetenie,președinte ...

Bună ziua,
Plata salarii administrație, curetenie,președinte se face pe cotă parte sau per locuință ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:28, 10 August 2022
Se repartizează pe cota-parte indiviza, conform art. 85 din legea 196 din 2018.
Se poate schimba această situație de către președinte ?( în ședință de către membrii asociației de locatari,și inclusiv locatari prin vot ?)

latka a scris:

Se repartizează pe cota-parte indiviza, conform art. 85 din legea 196 din 2018.

Se poate, dar e ilegal. Trebuie reclamat președintele la primărie, conform art. 102 alin 1 litera e pentru depășirea atribuțiunilor și dată asociația în judecată cu obligația de a face repartizarea acelor cheltuieli conform legii 196 din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am și eu o nelămurire . acuma o lună s-a spart ... MorarA MorarA Buna ziua , am și eu o nelămurire . Acuma o lună s-a spart țeavă de apa rece (comuna) . Aceasta fiind veche s-a fisurat chiar aproape de capăt . Sa nu ... (vezi toată discuția)
Plata per proprietar pentru construire acoperis bloc de proprietari Lizzuka Lizzuka Cum se repartizeaza procentual per apartament, plata aferenta construirii unui acoperis de bloc sau hidroizolatie la un bloc de proprietari cu 4 etaje? (vezi toată discuția)
Cum e corect colega3 colega3 s a hotarat schimbarea liftului, cea mai mare parte din costuri se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc. mai ramane de achitat de catre locatari suma de ... (vezi toată discuția)