Buna ziua.
Desi am dovada pentru parcarea pentru persoanele cu handicap, nu am afisat-o la vedere, riscand altfel o posibila amenda.
Doresc sa stiu care o sa fie optiunile mele dupa ce ma duc la sectie? Daca arat dovada, amenda o sa se mai dea sau aici o sa fie in functie de cat de intelegatori o sa fie dansii de la sectie?
Daca in caz ca nu exista intelegere, amenda se poate anula in instanta printr-o contestatie?
Atat timp cat nu noi cei de pe forum suntem simpli utilizatori,nu ne putem hazarda sa emitem opinii despre cum va intelege sa aprecieze situatia si cdocumentele autoritatea in drep respectiv judecatorul
Cum omul este supus greselilor,practica demonstreaza ca spete identice judecata de instante pot beneficia de hotarari sismilare sau contrare
Costurule aferente actiune in instanta difera de la caz la altul
In situatia dv daca stapaniti procedura si "chichitele "in instanta primara va puteti singur reprezenta si apara interesle
Daca nu sunteti obisnuit cu atmosfera instantelor de judecata este de preferat sa apelati la persoana specializata,a carui onorariu va trebui sa il suportati dv
Daca ati primit instiintare de la politie,urgent dati curs invitatiei,prezentati docuemtele justificative
Succes !