avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. O cunoștință se află în următoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. O cunoștință se află în următoarea situație. ...

Buna ziua. O cunoștință se află în următoarea situație. Lucrează în Anglia cu contract de munca legal . În același timp In Romania are încheiat contract de asigurare sociala cu casa de pensii la care plătește lunar. Se cumulează contribuția din amândouă state pe aceiași perioadă de timp. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Doja , utilizator 13:02, 9 August 2022
Să înțeleg că banii cotizați care se suprapun pe aceiași perioadă de timp nu se pierd .

Cornel Vasile a scris:

topic dublat
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. vă prezint următoarea situație. o cunoștință ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Buna seara. Vă prezint următoarea situație. O cunoștință lucrează în Anglia cu contract de munca legal. In același timp In Romania are încheiat ... (vezi toată discuția)
Pensionari și probleme legate de pensii. buna ziua am mai scris ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am mai scris despre aceasta situație am primit un răspuns dar nu ma lămurit. Deci o cunoștință care ... (vezi toată discuția)
Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)