avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am mai scris ...

Pensionari și probleme legate de pensii. Buna ziua am mai scris despre aceasta situație am primit un răspuns dar nu ma lămurit. Deci o cunoștință care lucrează în Anglia cu contract de munca legal în acest moment. Dar el tot acum in acest moment in care lucrează în Anglia are încheiat cu casa de pensii din Romania contract de asigurare sociala la care plătește lunar. Întrebarea mea este. 1 Această perioadă la care plătește în același timp se adaugă ca și vechime ? 2 Dacă pe această perioadă poate primi bani de pensie din amândouă state sau îi perde dintr-un stat și cotizează degeaba. Rog un răspuns clar se pierd sau nu banii.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 19:53, 11 August 2022
Un consilier juridic v-a raspuns deja la intrebarea pusa cu cateva zile in urma.V-a spus ca veti primi doua pensii separate.Una din tara si alta din Anglia.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o cunoștință se află în următoarea situație. ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Buna ziua. O cunoștință se află în următoarea situație. Lucrează în Anglia cu contract de munca legal . În același timp In Romania are încheiat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vă prezint următoarea situație. o cunoștință ... Gheorghe Doja Gheorghe Doja Buna seara. Vă prezint următoarea situație. O cunoștință lucrează în Anglia cu contract de munca legal. In același timp In Romania are încheiat ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Aurel Brasoveanu Aurel Brasoveanu Am 63 de ani. Am aproximativ 20 de ani vechime in câmpul muncii. Pot beneficia de pensie anticipată in Romania? Menționez ca din anul 2002 locuiesc in ... (vezi toată discuția)