avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. La o firma aflata in reorganizare, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. La o firma aflata in reorganizare, cu administrator ...

Buna ziua.
La o firma aflata in reorganizare, cu administrator special, activitatea departamentului Resurse Umane este preluata integral de firma de insolventa? Stiu de prevederile Legii 134/2021, dar in afara de acestea unde se mai reglementeaza activitatea?
2. Daca firma are sediu social si activitate in derulare, dosarele de personal raman la sediu sau la administratorul judiciar?
3. Cine opereaza modificarile in dosarele de personal, si raportarile in Revisal?
Multe intrebari am, stiu. Va multumesc daca va faceti timp pt raspuns

Alte discuții în legătură

Disponibilizare in insolventa alinedelea alinedelea Intr-o companie aflata in insolventa, administratorul judiciar decide ca trebuie sa disponibilizeze un numar \\"N\\" de salariati.Pentru aceasta insarcineaza ... (vezi toată discuția)
Administrator special felisana felisana S-a deschis insolventa la o firma. Administratorul statutar s-a prezentat la sediul administratorului judiciar promitand ca va reveni ulterior cu documente ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa poate incheia contracte de munca? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Am fost sa ma angajez la o firma si dupa mai multe interviuri am aflat ca sunt in insolventa de ceva timp. O firma aflata in insolventa poate incheia contracte ... (vezi toată discuția)