avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata utila/suprafata construita in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata utila/suprafata construita in CF

Buna ziua! Am o intrebare cu privire la suprafata construita si suprafata utila pentru un apartament. In CF suprafata utila este trecuta 58.7mp iar suprafata construita 0, cote parti comune 955/10000, cote teren 3086/3230 0. Intrebarea mea este de ce este trecut 0 la suprafata construita si la cote parti comune? Mentionez faptul ca apartamentul este la etaj mansarda. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:08, 10 August 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis, fara asociatie si fara acces la spatiul mansardei Mihai RMS Mihai RMS Buna ziua, am tot citit despre reparatia acoperisului ca fiind parte comunca, dar mai am cateva nelamuriri si as dori daca se poate sa le clarific. Nu este ... (vezi toată discuția)
Act cerut de banca pentru credit ipotecar alexbowwow alexbowwow am un dosar la banca pentru un credit ipotecar, iar cei de la juridic imi cer pentru finalizarea opiniei un extras de carte funciara in care sa fie mentionata ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)