avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Conditii Casco. Buna ziua, Am postat mai devreme un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Conditii Casco. Buna ziua, Am postat mai devreme un topic, nu ...

Conditii Casco.

Buna ziua,
Am postat mai devreme un topic, nu imi apare salvat, nu inteleg de ce.
Repostez pe scurt o intrebare:
In cazul unui contract CASCO, dupa reparatie nu mi s-a dat dreptul de a pastra o piesa(o janta deteriorata usor care a fost inlocuita).
Prin conditiile generale nu am gasit vreo mentiune, service-ul si inspectorul de daune sustin ca piesa se caseaza si nu mi se da dreptul sa o pastrez.
Din ce cred, piesa , fiind parte a masinii, proprietate personala, chiar si avariata este proprietatea mea. Nu gasesc vreo referire sa se faca un transfer de proprietate catre asigurator, chiar daca a fost inlocuita.
Sunt indreptatiti sa o pastreze sau e un abuz?
Cei din service mi-au zis ca s-au facut fraude multe si asiguratorii prefera asa.
Pentru mine, cand nu voi mai avea casco peste X ani, poate imi va fi de folos ca sa am acea piesa (macar de rezerva) decat nimic(defectul e mai mult estetic, mai mult a insistat agentul constatator sa o schimbe).
Aprecizez orice sfat.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Casco - pot inlocui jantele in baza acestei polite? Valyc2001 Valyc2001 Buna dimineata....va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat..... Dupa iesirea din iarna...la masina proprietate personala s-au exfoliat ... (vezi toată discuția)
Casco, refuz plata mirceal mirceal speta: masina mea sufera o avarie la 2 roti (2 anvelope +1 janta). Asiguratorul elibereaza autorizatie de reparatie si deviz cu acceptul de reparatie si ... (vezi toată discuția)
Rea vointa? viorel 33 viorel 33 Bună ziua. Pe data de 01.12.2019 mi-a fost lovită masina in parcare. Am făcut intelegere amiabilă. In data de 3 am dus masina la un service agreat de ... (vezi toată discuția)