avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco - pot inlocui jantele in baza acestei polite?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco - pot inlocui jantele in baza acestei polite?

Buna dimineata....va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....
Dupa iesirea din iarna...la masina proprietate personala s-au exfoliat jantele....mentionez ca am asigurare CASCO.....pot face ceva sa le inlocuiesc pe CAsco..sau macar reparatie.???
Merci.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:44, 9 Iunie 2011
Cititi cu atentie conditiile casco. Unele societati au clauze speciale in ceace priveste jantele.
La soc. unde am eu casco nu se plateste exfolierea, dar se inlocuesc jantele lovite si deformate care nu se mai pot repara.
Din pacate nu se asigura acest risc. Unele societati despagubesc in urma deformarii jentilor ca urmare a gropilor din carosabil.
~ Conținut șters la cerere ~
In general acest risc nu se despagubeste la nici-o firma de asigurare din Romania. Iar daca jentile se deformeaza di accident ele se despagubesc si la cele mai multe firme de asigurare numai daca sunt asigurate special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna casco Nicolae1966 Nicolae1966 Am asigurat casco auto Logan si in urma unui eveniment(a fost zgariata de pasari pe mai mult de 50%). A fost intocmit dosar de dauna, m-am prezentat la un ... (vezi toată discuția)
Casco, refuz plata mirceal mirceal speta: masina mea sufera o avarie la 2 roti (2 anvelope +1 janta). Asiguratorul elibereaza autorizatie de reparatie si deviz cu acceptul de reparatie si ... (vezi toată discuția)
Casco uniqa accepta dauna apoi refuza plata. sky1 sky1 pasii: 1. Jantele masinii distruse pe drumul public intr-un sant perpendiculat pe carosabil. 2. Dosarul este deschis, inspectorul se deplaseaza pentru ... (vezi toată discuția)