avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am predat permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am predat permisul

Buna ziua tuturor!
Ma aflu in urmatoarea situatie nefericita : in septembrie 2021 am fost inregistrat de aparat radar cu 101 in localitate si sanctionat cu amenda contraventionala si 90 zile suspendare permis. Am facut contestatie impotriva P.V si am fost chemat la judecatorie in luna februarie 2022,unde m-am prezentat personal si am retras contestatia dupa care am plecat in straintate si nu pot merge acasa pana in decembrie. Mai trebuie sa predau permisul pentru pedeapsa ,sau cum procedes in continuare ?!
Cel mai recent răspuns: Bowgly , utilizator 05:11, 10 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia in care nu predati permisul de conducere, vi se majora perioada de suspendare drept de conducere vehicule
Pai teoretic pe 07.02.2022 cand am solicitat retragerea contestatiei incep cele 90 zile +30+30 zile..dupa care trebuie sa formulez vreun document ceva ? Cum pot circula din nou legal ?

ynocentta a scris:

In situatia in care nu predati permisul de conducere, vi se majora perioada de suspendare drept de conducere vehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut plangerea contraventionala dar nu am predat permisul de conducere, pot sa circul? mutu_catalyn mutu_catalyn sal.... am contestat un proces-verbal in instanta si am pierdut, si nu am fost in 15 zile de la motivare sa predau permisul de coducere ce ce intampla???? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de codul rutier si permisul ... Ionutz6891 Ionutz6891 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de Codul Rutier si permisul de conducere.Situatia se prezinta astfel : am fost prins circuland in localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)
Miercuri am primit pe e-mail proces verbal pentru radar cu suspendare ... goldieczr goldieczr Miercuri am primit pe e-mail proces verbal pentru radar cu suspendare permis 120 zile. Trebuie sa ma duc sa predau permisul, sau nu este necesar, atat timp cat ... (vezi toată discuția)