avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2010

Rog si eu frumos pe cei care cunosc, sa-mi spuna si mie in ce consta examenul de limba straina in INM. Se da scris si oral sau se face o lucrare care se depune la sfarsitul anului? Asa am auzit, dar nu prea cred. Cate limbi straine sunt obligatorii si daca poti alege altceva in afara de engleza si franceza. Cam care este gradul de dificultate al examenului, imi puteti da exemple de subiecte...., va rog frumos! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 20:55, 20 Ianuarie 2010
Buna seara,
Exista deja un topic referitor la Admitere INM 2010.
www.avocatnet.ro/content/for...
Incercati aici!:)
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)