avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte identitate pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte identitate pierduta

Daca am pierdut CI de ce acte am nevoie si ce taxa trebuie sa platesc pentru a-mi elibera alta?Care ar fi termenul minim in care se poate elibera si ce ar tebui sa fac pentru a intra in posesia CI intr-un timp f,foarte scurt?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 11:08, 14 Iunie 2010
Furtul , pierderea sau deteriorarea documentelor de identitate se anunta la sediul politiei locale in termen de 48 de ore. De asemenea puteti primi o amenda pt faptul ca ati pierdut Ci-ul. Documentele necesare pt eliberarea unui CI sunt afisate la Registrul de evidenta a populatiei , iar de platit nu cred ca va costa mai mult de 20 lei !
Cam atat ! Data viitoare mai multa grija ! Succes!
~ Conținut șters la cerere ~
In cat timp se elibereaza CI ,exista posibilitatea sa se elibereze in 48 ore?

Multumesc,
Am scris aici cum poti sa-ti faci CI la urgenta in Bucuresti:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat!!! andreea_sory andreea_sory Buna ziua!Am nevoie urgent de ajutor....mi-a expirat buletinul in 09februarie2010....trebuie sa ajung acasa saptamana viitoare ce po sa fac pot trece ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Amenda pierdere ci codrin45 codrin45 Buna seara, Mi-am pierdut cartea de identitate. Cei de la evidenta populatiei Sibiu, solicita plata unei amenzi intre 40 si 80 de RONI. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)