avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua Doresc , va rog, sa fiu informata daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua Doresc , va rog, sa fiu informata daca printr-o H.G. ...

buna ziua
Doresc , va rog, sa fiu informata daca printr-o H.G. mi se pot limita drepturile prevazute in D.L.118/1990 si anume anula dreptul de a beneficia de bilet tratament gratuit , pe motiv de restrictionare a numarului de solicitanti din motive de lipsa de fonduri pentru toti solicitantii , beneficiari ai acestui D.L. si anume daca Guvernul poate da hotarari contrare prevederilor din lege, multumesc
Cel mai recent răspuns: carmenstefania , utilizator 10:26, 14 August 2022
Guvernul nu poate da hotarari contrare prevederilor din lege.
exact, super, asa m-am gandit, am studiat apoi ierarhia dupa importanta, dar va multumesc ff mult pentru raspuns care mi-a confirmat studiul facut, inca o data multumesc si o zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua stiu ca o lege prevaleaza in fata oricaror h.g., ordonante ... carmenstefania carmenstefania buna ziua stiu ca o lege prevaleaza in fata oricaror H.G., Ordonante sau Ordin intern emis de o Institutie de Stat.( respectiv prevederile dintr-o lege nu ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala si medicamente gratuit-beneficiar al d.l.118/1990 si l. 189/2000 (pers. persecutate din motive politice molanca molanca Nelamurire: Va rog frumos sa-mi spuneti unde ar trebui sa ne adresam pt. ca tatal meu, beneficiar al D.L 118/1990, L. 189/2000 sa beneficieze conform art.5 ... (vezi toată discuția)
Respingerea calitatii de beneficiar al decret lege 118/1990 t_andreea t_andreea Comisia pentru constatarea calitatii de luptator in rezistenta anticomunista i-a acordat meritul de luptator in lupta anticomunista bunicului mamei mele. Mama ... (vezi toată discuția)