avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul pt concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul pt concediul medical

Buna ziua.Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se calculeaza acel procent de 75% la concediul medical?Se aplica la baza de calcul sau la venitul net>?eu am un concediu medical pe 18 zile pe cod 01, care se calculeaza cu 75%, un salariu brut de 1650 din care imi revine in mana 1196
poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi calculez banii care trebuie sa ii iau.va multumesc
Cel mai recent răspuns: demenyandreea35 , utilizator 10:04, 19 Ianuarie 2010
multumesc foarte mult pentru raspuns.
am vazut ca se calculeaza exact ca la concediul de risc maternal.eu luna asta pana in 22 am CM dat de maternitate iar restul de zile pana la sfarsitul lunii intru in CRM.spuneti-mi va rog daca aceste retineri se fac si la CRM.Si mai am o intrebare.in momentul in care eu o sa intru in CRM si apoi din 18 februarie in prenatal, firma mai plateste impozitele pe salariul meu?sau plateste doar partial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Calcul bani concediu medical loran1982 loran1982 am si eu o intrebare am beneficiat de 26 zile cm din care 6 au fost pe o luna iar restul de 20 a continuat in luna urmatoare cum se calculeaza suma de bani pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt risc maternal Elena_Aurelia Elena_Aurelia Buna ziua,am eu o problema :indemnizatia pt risc maternal se calculeaza 75 la suta din veniturile brute sau cele net? (vezi toată discuția)