avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medical neplatit inainte de indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medical neplatit inainte de indemnizatie crestere copil

Buna ziua ,

O intrebare scurta si la obiect.
Luna aceasta vreau sa imi depun documentatia pentru indemnizatia de crestere copil. De 3 luni am fost in medical iar firma nu mi-a platit drepturile legale ce mi se cuvin pe medicalele trimise motivand faptul ca nu au bani s.a.
Care e procedura de recuperare a banilor de pe medical pana la o Instanta de Judecata si unde ar trebui sesizate aspectele acestea? Poate intra si in sfera penalului ( deturnare de fonduri)?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
Valy956, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil loredana vatradornei loredana vatradornei Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri.la cat timp se aloca banii pe concediile medicale si cele de sarcina si lahuzie? la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AndreeaAlexandra91 AndreeaAlexandra91 Cand ar trebuii dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului depus, la 42 de zile sau 126? Eu sunt in concediu prenatal din luna septembrie, pe 23 ... (vezi toată discuția)
Urgent ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in ... (vezi toată discuția)