Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in judecata deoarece eram insarcinata in luna a3a. Am o hotarire in care am cistigat toate drepturile cm. c.prenatale si indemnizatia de crestere copil. In anul 2006 luna decembrie am terminat indemnizatia deoarece copilul are handicap . Am continuat cu concediu medical iar intre timp am aflat ca sint insarcinata cu cel de al doilea copil am continuat cu medical am trecut prin comisia de expertiza deoarece sarcina a evoluat cu probleme,dupa care am fost in concediu prenatal si posnatal iar apoi in indemnizatie de crestere copil 2 ani. Pina in prezent nu am primit nici un ban pe aceste concedii medicale de la firma. Acum copilul a implinit 2 ai in septembrie iar angajatorul nu vrea sa-mi de preaviz sa pot intra in somaj dar nici nu vor sa-mi primeasca co.medicale.Co.medicale le-am dus la angajator si nu le-a primit apoi le-am trimis prin posta cu confirmare de primire si mi sau intors inapoi .Ce pot face in aceasta situatie,cu pot beneficia de ajutorul de somaj . Va rog sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti care sun pasii pe care pot sa-i parcurg ,cum imi pot recupera banii pe care nu iam primit si ce pot face daca medicalele nu le mi le primesc. VA MULTUMESC.
1- Sesizati oficial ITM
2- Functie de concluziile ITM si de comportamentul angajatorului,interesul acestuia de a va achita restantele,puteti sa investiti instanta de judecata sa solutioneze .
Urgent
ELENA GABRIELA
Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in ... (vezi toată discuția)