avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... urgent
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

urgent

Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in judecata deoarece eram insarcinata in luna a3a. Am o hotarire in care am cistigat toate drepturile cm. c.prenatale si indemnizatia de crestere copil. In anul 2006 luna decembrie am terminat indemnizatia deoarece copilul are handicap . Am continuat cu concediu medical iar intre timp am aflat ca sint insarcinata cu cel de al doilea copil am continuat cu medical am trecut prin comisia de expertiza deoarece sarcina a evoluat cu probleme,dupa care am fost in concediu prenatal si posnatal iar apoi in indemnizatie de crestere copil 2 ani. Pina in prezent nu am primit nici un ban pe aceste concedii medicale de la firma. Acum copilul a implinit 2 ai in septembrie iar angajatorul nu vrea sa-mi de preaviz sa pot intra in somaj dar nici nu vor sa-mi primeasca co.medicale.Co.medicale le-am dus la angajator si nu le-a primit apoi le-am trimis prin posta cu confirmare de primire si mi sau intors inapoi .Ce pot face in aceasta situatie,cu pot beneficia de ajutorul de somaj . Va rog sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti care sun pasii pe care pot sa-i parcurg ,cum imi pot recupera banii pe care nu iam primit si ce pot face daca medicalele nu le mi le primesc. VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters98383 , utilizator 22:39, 16 Noiembrie 2009
1- Sesizati oficial ITM
2- Functie de concluziile ITM si de comportamentul angajatorului,interesul acestuia de a va achita restantele,puteti sa investiti instanta de judecata sa solutioneze .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Lucrez din anul 2003 la firma Comvi-exim srl,tot in 2003 in luna iunie am constatat ca firma nu mi-a inregistrat contractul de muca la itm si i-am actionat in ... (vezi toată discuția)
Ar trebui să revin la serviciu în martie, dar sunt însărcinată din nou iar la sediul firmei la care am lucrat nu se mai află nimeni. ce trebuie să fac în asta, în care nu mai dau de angajator? oana_caty oana_caty Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana pe 23 martie 2019 firma la care am lucrat si-a suspendat activitatea nu imi mai raspunde la telefon iar ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)