avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua!locuiesc intr o scara a unui bloc care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua!locuiesc intr o scara a unui bloc care subsolul plin ...

buna ziua!locuiesc intr o scara a unui bloc care subsolul plin cu mizerie,datorita tevilor sparte de apa si canalizare! mentionez ca nu avem asociatie de locatari si am fosat la primarie sa ne dea transport pt deseurile din subsol,pt care platim noi curatarea,dar spun ca nu e de competenta lor! in cazul acesta,ce lege se aplica?ce putem face noi ca locatari pt a curati si dezafecta subsolul. va multumesc pt orice raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:55, 11 August 2022
Primaria nu are nicio treaba.
Daca aveti nevoie de container mare pt deseuri, vorbiti cu firma de salubrizare.
Sesizati oficial situatia la autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care ... Maiamaia1 Maiamaia1 Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care locuim la bloc , iar subsolul blocului este inundat cu apă din instalațiile de canalizare de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci ... Smaranda005 Smaranda005 Buna ziua! Subsolul blocului unde locuiesc este plin cu saci de moloz si deseuri. Mentionez ca sunt si placi de faianta/gresie dar si parchet, deci acest ... (vezi toată discuția)
Obligat sau nu vecinul pentru schimbarea usilor de la intrare? AdrianTionut AdrianTionut Buna, Am o intrebare legata despre propietarii care nu vor sa plateasca. De ani de zile mai exact vreo 15 ani nu s-a mai schimbat nimic la bloc, usi ... (vezi toată discuția)