avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! As dori sa stiu cine tine arhiva fostei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! As dori sa stiu cine tine arhiva fostei intreprinderi ...

Buna ziua! As dori sa stiu cine tine arhiva fostei intreprinderi de mobila si decoratiuni din anii 1965 - 1966! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela1276 , utilizator 11:48, 14 August 2022
Din ce oraș/ județ?
Buna ziua! In Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de lucru de la o firma Emmapitica Emmapitica Intre anii 1965-1970 tatal meu a lucrat la o firma. Nu stiu daca firma mai exista deoarece fie si-a modificat denumirea si sediul fie a fost inchisa. Pentru ... (vezi toată discuția)
cum pot obtine o sentinta de divort din 1965- 1966? Mihai9o Mihai9o Buna seara. Vreau sa stiu daca pot afla raspunsul la urmatoarea intrebare. Cum pot obtine o copie dupa hotararea judecatoreasca de divort. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o adresa pentru arhiva Întreprinderii ... Lungu Carmen Lungu Carmen Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa pentru arhiva Întreprinderii de mobilier şi decoraţiuni interioare \"HELIADE\" ? Stiu ca s-a ales praful de ea ... (vezi toată discuția)