avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa pentru arhiva Întreprinderii ...

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o adresa pentru arhiva Întreprinderii de mobilier şi decoraţiuni interioare "HELIADE" ? Stiu ca s-a ales praful de ea dar ma gandesc ca trebuie sa existe o arhiva pentru personalul care a lucrat acolo.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lungu Carmen , utilizator 17:58, 26 Iulie 2023
Întreprinderea de mobilier şi decoraţiuni interioare "HELIADE" în anul 1990 devine SC MOBEST S.A.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc de sjutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu grupa de munca, ore de noapte si vechime. nandor123 nandor123 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Am nevoie de adeverinte care sa contina vechimea in munca, ore de noapte, grupa de munca... ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta dannymoga dannymoga Buna ziua , am fost plecat din anul 1990 peste ocean in USA si ma intreb cum pot obtine o adeverinta de vechime de la ICL Alimentara 1 care intreprindere nu ... (vezi toată discuția)